EURO | RON
0.00 Lei Nu aveti produse in cosul de cumparaturi

Spațiul universitar, o redefinire a conceptului

     Modernizarea continuu a curriculei universitare ca răspuns la schimbările și cerințele societății actuale a determinat, inevitabil, adaptarea și diversificarea spațiilor de studiu. Cu sau fără posibilități de extindere, majoritatea instituțiilor de învățământ se reorientează spre redefinirea conceptuală a interioarelor pe principiul multifuncționalității. Începând de la auditorii, săli de seminarii, săli de lucrări practice, săli linguafonice, spații de expunere, săli de conferințe și terminând cu biblioteca și arhiva instituției – totul este pus sub semnul versatilității, pentru a permite eficientizarea spațiului în funcție de numărul de utilzatori și a specificului activităților desfășurate.

      Pentru fiecare solicitare în parte regăsiți în oferta  companiei Eurodidactica o gamă largă de mobilier universitar și echipamente de ultimă generație.

     Totodată, vă invităm să vizualizați cele peste 50 de proiectele realizate de echipa Eurodidactica, pentru a înțelege mai bine soluțiile tehnice, de design interior și dotări pe care le-am oferit, pornind de la dimensiunea spațiului și cerințele de funcționalitate pe care trebuia să le asigure.

     De la consultanță, proiectare și elaborarea design-ului și până la livrarea și montarea mobilierului, specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu sugestii, recomandări și soluții tehnice. Fie că vorbim despre montarea produselor pe suprafețe plane sau în gradene, în linie dreaptă sau în arc, veti beneficia de cea mai bună consultanță cu privire la tipul, dimensiunea, caracteristicile mobilierului potrivit, cu respectarea normelor de organizare a spațiului și asigurarea căilor de acces/evacuare, conform cerințelor în vigoare. 

     Pentru laboratoarele experimentale, avem posibilitatea de a vă furniza  mobilier și echipamente de la cei mai buni producători europeni, cu toate certificările de calitate obligatorii în Comunitatea Europeană. 

 

Contact
021 242 50 82/83/84
0748 88 60 02
comenzi@eurodidactica.ro
office@eurodidactica.ro
Otopeni,
Str.Drumul Garii Balotesti, nr.20
Info companie
Despre noi